17 december, 2020

Wat is een Fatburner en hoe gebruik ik het?

Een van de bekendste en meest gebruikte voedingssupplementen is een fatburner. Een fatburner is een supplement dat ervoor zorg dat je hongergevoel wordt gestild. Ook verhoogt een fatburner je metabolisme, waardoor je sneller en makkelijker calorieën verbrandt. Tegenwoordig hoor je veel geruchten rondom het gebruik van fatburners. Veel mensen vinden namelijk dat het zonde van het geld is, maar in dit artikel gaan we je uitleggen waarom dat niet zo is.

Wat is een fatburner?

Een fatburner is voedingssupplement dat je tweemaal per dag neemt. Een fatburner verlaagt de eetlust waardoor je minder calorieën binnenkrijgt op een dag. Ook verhoogt een fatburner je energie waardoor je makkelijker calorieën verbrandt! Dit klinkt natuurlijk heel mooi voor de meeste mensen, maar het werkt natuurlijk niet als je de hele dag op de bank ligt. Een fatburner is een duwtje in de goede richting; je vetverbranding gaat omhoog, maar het is niet zo dat je vet verbrandt als je de hele dag niks doet.

Hoe gebruik je een fatburner?

Er zijn natuurlijk wel manieren waardoor je ervoor kan zorgen dat een fatburner zoveel mogelijk resultaat heeft. Houd je aan de aanbevolen hoeveelheid. Dit is misschien wel het belangrijkste punt. De aanbevolen hoeveelheid is er niet voor niks, we hebben goed getest wat nou de perfecte hoeveelheid is voor een goed resultaat, dit is een dosering van 7 gram.

Natuurlijk moet je een goed dieet hebben. Het is heel simpel, als je gewicht wilt verliezen moet je meer calorieën verbranden dan binnenkrijgen. Een fatburner helpt je met beide; je metabolisme wordt verhoogd waardoor de verbranding van calorieën omhooggaat en je hongergevoel wordt onderdrukt, waardoor je minder calorieën binnenkrijgt. Een goed dieet is echt een must als je calorieën wilt verbranden. Verder moet je ook regelmatig sporten en een actieve levensstijl hebben.

Feiten of fabels

Er wordt vaak gezegd dat een fatburner geen werking heeft en dat je beter je geld weg kan gooien, maar dit is helemaal niet het geval. Zoals je net al hebt gelezen werken ze alleen wanneer je er ook een goed dieet bij neemt, het is nou eenmaal geen wondermiddel waardoor je snel en veel gewicht verliest. De fabeltjes die worden verzonnen kloppen dus helemaal niet, veel mensen denken dat je gewicht verliest door het nemen van een fatburner maar het zorgt ervoor dat het verliezen van gewicht makkelijker wordt.

Voor-en nadelen van een fatburner

We kunnen natuurlijk niet spreken over andere fatburners maar de fatburners van EcoPhant worden met veel zorg samengesteld om ervoor te zorgen dat er geen risico’s aan vast zitten. Ook zijn onze fatburners 100% vegan waardoor het geen negatieve impact heeft op het milieu! Natuurlijk moet je niet te veel fatburners achter elkaar nemen want wanneer je dit doet kan het negatieve gevolgen hebben, je lichaam kan bijvoorbeeld bijna immuun worden tegen een aantal stoffen waardoor er een minder goede werking zal zijn.

Zoals je hebt gelezen werkt een fatburner wel degelijk, het is alleen geen wondermiddel dat ervoor zorgt dat de kilo’s er met een knip in de vingers vanaf zijn. Je moet er zelf wat voor doen, maar het is in ieder geval niet zo dat het helemaal geen werking heeft.

Bekijk overige berichten
Volg ons op Instagram

@ecophant_